Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Aktuellt i centret

Gällande nya åtgärder mot Corona

Med hänsyn till regeringens senaste beslut om nya restriktioner under Coronapandemin, som började gälla från och med idag den 12 januari 2022 och folkhälsomyndighetens rekommendationer, vill vi uppmärksamma våra medlemmar och besökare om följande:

1-Vid religiösa program med över 50 deltagare krävs det att varje deltagare som fyllt 18 år visar upp ett giltigt Covidpass vid ingången till lokalen. Information om kravet på Vaccinbevis går ut i samband med marknadsföring av respektive program.

OBS! Det kommer att krävas vaccinbevis för att delta i fredagsbön från och med fredag den 14 januari 2022 tills annat meddelas.

2-Det kommer att erbjudas munskydd och handsprit vid ingångarna till lokalen.

3-Under program skall alla deltagare sitta.

4-Delta aldrig i ett program eller aktivitet om du uppvisar symtom eller är sjuk. Detta gäller även vid milda symtom.

5-Enligt folkhälsomyndigheten så ”skyddar vaccination från att bli allvarligt sjuk och det minskar också risken att man smittar andra. Detta bidrar till att minska smittspridningen i hela samhället på sikt. De vacciner som är godkända mot covid-19, skyddar effektivt mot allvarlig sjukdom”. Därför uppmanar vi alla att vaccinera sig mot Covid-19.

6-Vi vill härmed uppmana våra medlemmar att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande pågående Coronapandemi för att undvika att bli smittade och att smitta andra.

Läs mer om Covid-19, gällande restriktioner och vaccination på www.folkhalsomyndigheten.se

Related Articles

Back to top button