Systerträff med Dr. Shomali + Föranmälan krävs

 

Vi gästas av Dr. Mohammed Ali Shomali, Rektor vid Hawza Ilmiyya i London och grundande direktör av International Institute for Islamic Studies i Qum. Han har en BA och MA i Västerländsk Filosofi från The University of Tehran, samt en Doktorsexamen i Filosofi från The University of Manchester.

 

Systerträffen kommer att vara i en form av frågestund med sheikh Ali Shomali.

 

Programmet rekommenderas vara för systrar över 15 år.

 

Fika kommer att serveras under träffen.Plats: Imam Ali Islamic Center

 

Adress: Datavägen 2b Järfälla

 

Lokal: Bönesalen (musalla)

 

Datum & tid: 18/10/2020 - kl 16:00 till 18:00

 

OBS! Max 50 deltagare - föranmälan krävs.

 

I enlighet med folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer uppmanar vi till att hålla avstånd och avstå från att hälsa på varandra via fysisk kontakt. Vänligen observera att det vid minsta lilla sjukdomssymptom är viktigt att ni stannar hemma och ser då till att oavsett orsak till förhindret lämna återbud snarast. På så sätt kan någon annan få er plats och kunna delta i programmet. Vi rekommenderar att ni håller god handhygien och ser till att tvätta era händer noggrant och ofta. Vi hoppas att ni kan ha överseende och respektera att vi inte kan ha fler än 50 anmälda och att vi inte har någon möjlighet att släppa in oanmälda. ALLA BÖR ANMÄLA SIG OAVSETT ÅLDER, BARN OCH SPÄDBARN INKLUDERADE. Dock rekommenderar vi som sagt programmet för åldrarna 15+

 

 

Klicka här för att anmäla dig till programmet; "systerträff med Dr. Shomali"

 

 

 

 

För övriga frågor om detta program kontakta:

Instagram: Iac_fredagstraffar

 

 

 

 

 

Imam Ali Islamic Center tar tacksamt emot era donationer för att kunna fortsätta arrangera och utveckla de svenska samt engelska programmen. Ni kan swisha er donation till 1231963024, märk donationen med "SR-bidrag" (svenska-rådet). Pengarna går oavkortat till framtida program på svenska/engelska.


 

 

 

 

 

----

Publicerad: 2020-10-12