Uppdaterad: Sommarläger 2022 + Anmälan

 
 
 

 

Uppdatering (2022-07-05):

 
På er begäran släpper vi ytterligare 10 madrass-platser för bröderna! Det har varit stor efterfrågan på fler platser på lägret. Alla sängar är bokade men många syskon vill fortfarande få chansen att åka med. Därför har vi nu ordnat en möjlighet för ytterligare 10 bröder att kunna delta på lägret.
 
Hur? Vi gör om sällskapsrummet till en sovsal! Det finns alltså nu möjlighet att boka en madrass-plats i sällskapsrummet i brödernas hus. Där finns det plats för 10 personer att sova. Boka nu!
 
Anmälningen stänger den 2022-07-17.
 
OBS!
- Först till kvarn gäller!
- Deltagaren själv ansvarar för att ta med sig madrass, kudde, täcke, lakan m.m.
- Läs hela informationen nedan innan ni skickar anmälan.
 
 
(Endast för bröder mellan 15 och 30 år gamla)
 
 
 
**************************************************** 
 
Vill du delta endast i dag aktiviteterna?
 
Nu finns det möjlighet för dig som inte fick plats i årets sommarläger att anmäla dig till endast dag aktiviteterna förutsatt att du ordnar boendet själv.
 
Villkor för att delta endast i aktiviteterna under dagarna:
 
1- Föranmälan krävs (Se nedan)
 
2- Deltagaren måste betala halva av ordinarie avgiften: 550 kr per person. Barnfamiljer upp till 5 personer betalar 1250 kr. I priset ingår mat, fritids aktiviteter, föreläsningar m.m.
 
3- Anmälan måste göras för deltagande i alla tre dagar och inte för bara en / två dagar.
 
4- Samma åldersgräns gäller för alla (läs mer nedan).
 
5- Deltagaren själv ansvarar för att ordna boendet samt för transport mellan boendet och lägret. 
 
 
Anmälan
Vill du endast delta i aktiviteterna under dagen? Skicka ett mejl med deltagarens fullständiga namn, personnummer, adress, mobilnummer och e-postadress till följande mejl: info@imamalicenter.se .
 
Ange "Anmälan till dag aktiviteter Sommarläger 2022".
 
Du ska även betala avgiften enligt punkt 2 ovan, till följande Swishnummer: 1231963024. Ange "[ditt namn] + Sommarläger 2022" vid betalning. Betalningen måste ske senast den 15 juli.
 
OBS! Sista anmälningsdag är den 17 juli 2022.
 
 

 

 
Solen och värmen är äntligen här och då är det dags att släppa platserna till årets sommarläger!
 
Tre fullspäckade dagar med utomhusaktiviteter, föreläsningar, workshops och tävlingar. Vi kommer även att bl.a paddla kanot, tävla i 3-kamp, ha en pingisturnering, och en massa andra aktiviteter som biljardspel, badminton, fotboll etc.. Det blir fina lägerandakter, gemensam bön, diskussioner runt lägerelden, föreläsningar och en möjlighet för er att umgås, tala och lära er från våra föreläsare och lärda. Ett roligt, andligt läger för alla! 
 
I år har vi lägret på Granhedsgården i Katrineholm, en otroligt fin lägerplats ca 2,5h bort från Stockholm. Systrar, bröder och unga barnfamiljer är välkomna och vi erbjuder barnpassning och aktiviteter för de små under tiden som föreläsningarna pågår.  
 
 
 
VÄNLIGEN LÄS NOGGRANT IGENOM INFORMATIONEN NEDAN:
 
När: 25 - 27 juli 2022
 
Avresa: måndag den 25 juli: Bussen åker från IAC kl.: 08.00
 
Hemresa: onsdag den 27 juli: Bussen åker från lägret kl. 18.00
 
 
Pris: 1100 kr /person eller 2500 kr per familjerum (obs! familjerum kan endast bokas av barnfamiljer).
 
 
I priset ingår mat, logi, aktiviteter och ev. transport till lägret via moskéns bussar (se nedan).
 
 
Åldersgräns: 15-30 år.
(Familjer med föräldrar mellan 18 och 40 år)
 
 
 
Boende:
Under de två nätterna sker övernattningen i något av lägrets hus. Det är endast de antal sängar angivna i beskrivningen nedan som finns, vill man vara fler i rummen finns det plats för 1 extra person givet att personen SJÄLV ordnar med madrass att sova på. Det är samma pris som gäller oavsett om man sover i säng eller på en madrass på golvet. 
 
Cordoba - Systrarnas hus 
Här finns det plats för 30 systrar, det är 15 rum med 2 sängar samt dusch och toalett i nästan varje rum. Huset är utrustat med ett sällskapsrum och kök samt ett stort konferensrum.
 
Basra - Brödernas hus
Här finns det plats för 20 bröder. Det är 7 tvåbäddsrum, 3 enkelrum och 1 dubbelrum med toaletter i rummen, gemensamma duschar, kök och sällskapsrum.
 
Samarkand - Familjehuset
Här finns det 14 rum med 4 sängar i varje rum (2st våningssängar). Huset har ett fullt utrustat kök med matsal, sällskapsrum samt ett flertal gemensamma toaletter och duschar. Ett rum kostar 2500 kr oavsett om det är fler eller färre än 4 personer som delar rummet. Går endast att bokas av barnfamiljer och INTE av 4 vuxna! (Föräldrar upp till 40år)
 
Kairouan - Matsal + Föreläsningssal
Här ligger den gemensamma matsalen samt föreläsningssalen där vi kommer ha föreläsningar och gemensam bön. Föreläsningarna kan hållas utomhus om vädret tillåter. 
 
Barnpassning:
Under tiden som föreläsningarna pågår erbjuder vi barnpassning och aktiviteter för barnen så att föräldrarna kan ta del av föreläsningarna och workshopen. Övrig tid ansvarar föräldrarna själva för sina barn. 
 
Transport: 
Ni har valmöjligheten att antingen åka till lägret med egen transport eller åka med moskéns bussar. Ni väljer transportalternativ i samband med bokningen. 
För er som åker hit från andra städer finns det möjlighet till övernattning i moskén natten innan avresa. Vänligen mejla moskén i god tid om ni tänkt övernatta i moskén den 15/7.
 
Bokning:
Bokningen är öppen t.o.m. 30 juni 2022.
Begränsat antal platser. Först till kvarn som gäller.  
 OBS! Bokningen är bindande. Det är en icke-återbetalningsbar bokning vilket innebär att den kan avbokas men återbetalas inte. Betalningen sker i samband med bokningen och ni får bokningsbekräftelsen per mejl.
 
Mat: 
Gemensam frukost, lunch och middag kommer att serveras i den stora matsalen. I bokningsformuläret kan du ange om du har allergier eller särskild kost.
 
Köken i de olika husen är utrustade med kyl och frys som ni har möjlighet att använda. Familjehuset har dessutom ett fullt utrustat kök med mikrovågsugn, spis, diskmaskin etc..
 
Schema:
Ett detaljerat schema skickas ut till alla anmälda efter sista anmälningsdag. 
 
För mer information om gården kan ni besöka deras hemsida på 
 
 
 
Anmäl dig via följande länkar:
 
 
(Endast för bröder mellan 15 och 30 år gamla)
 
(Endast för barnfamiljer med föräldrar mellan 18 och 40 år gamla)
 
 
(Endast för systrar mellan 15 och 30 år gamla)
 
 
(Endast för bröder mellan 15 och 30 år gamla)
 
 
 
 
 
----
Uppdaterad: 2022-07-05
Publicerad: 2022-05-25