Program med Sheikh Shomali i samband med Profetens bortgångsminne + Föranmälan krävs

 
 
 
 
Nu har Muharram passerat och Safar närmar sig sitt slut, men tragedierna som denna månad bär är många. Vi sade farväl till vår älskade Hussein denna Arbain för att nu sörja hans morfars bortgång. I samband med denna stora tragedi som är vår älskade profet Muhammads (Gvhf) bortgång, har vi anordnat ett program på plats på IAC.
 
Datum: Söndagen den 18 oktober
 
Tid: Klockan 18.00-20.30, start med gemensam bön.
 
 
 
Vi gästas av Dr. Mohammed Ali Shomali, Rektor vid Hawza Ilmiyya i London och grundande direktör av International Institute for Islamic Studies i Qum. Han har en BA och MA i Västerländsk Filosofi från The University of Tehran, samt en Doktorsexamen i Filosofi från The University of Manchester.
 
 
Dagordnig: Gemensamn bön, Koran, Ziyare, Föreläsning, Latmiya och en frågestund.
 
 
Programmet rekommenderas för deltagare i åldrarna 14+. Vi bjuder på fika. 
 
 
Det är max 50 deltagare och föranmälan krävs. Först till kvarn gäller! I samband med anmälan kommer ett bekräftelsemail att skickas ut där ni får en personlig kod som ni bör uppge tillsammans med era namn vid ankomst.
 
 
Programet kommer även att sändas live på Facebook och Instagram. 
 
 
Du kan ställa dina frågor direkt under föreläsningen via chatten. Alternativt ifall du vill ställa dina frågor anonymt kan du gå in på: www.menti.com (kod publiceras senare)
 
 
I enlighet med folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer uppmanar vi till att hålla avstånd och avstå från att hälsa på varandra via fysisk kontakt. Vänligen observera att det vid minsta lilla sjukdomssymptom är viktigt att ni stannar hemma och ser då till att oavsett orsak till förhindret lämna återbud snarast. På så sätt kan någon annan få er plats och kunna delta i programmet. Vi rekommenderar att ni håller god handhygien och ser till att tvätta era händer noggrant och ofta. Vi hoppas att ni kan ha överseende och respektera att vi inte kan ha fler än 50 anmälda och att vi inte har någon möjlighet att släppa in oanmälda. ALLA BÖR ANMÄLA SIG OAVSETT ÅLDER, BARN OCH SPÄDBARN INKLUDERADE. Dock rekommenderar vi som sagt programmet för åldrarna 14+
 
 
 
 
 
 
 
 
Har du missat vårt senaste Arbain program? Klicka här för att se föreläsningen på YouTube!
 
 
 

Imam Ali Islamic Center tar tacksamt emot era donationer för att kunna fortsätta arrangera och utveckla de svenska samt engelska programmen. Ni kan swisha er donation till 1231963024, märk donationen med "SR-bidrag" (svenska-rådet). Pengarna går oavkortat till framtida program på svenska/engelska.


 

 

 

 

 

----
Publicerad: 2020-10-12