Onlinekurs: “Problem of evil” and “God debate” + Anmälan

 

 

 

 

Den tid vi lever i idag präglas av oro och osäkerhet. En del människor står mellan liv och död och det som en gång i tiden var en vanlig vardag är idag ett förunderligt ting. Det är i tider som dessa, när vi möter svårigheter och motgångar, som kunskap och diskussioner kring Gud blir ytterst väsentligt. Frågor som “varför finns det ondska i världen om Gud vill oss gott?” lyfts fram och diskussioner kring Aqaed, Allah (swt) och vår existens flyter upp till ytan. 

 

På många håll i världen har man idag behövt stänga sina gränser. Trots detta har pandemin öppnat upp dörrar för nya möjligheter och alternativa samarbeten som överskrider landsgränserna. Vi bjuder därför in till en onlinekurs i samarbete med Islamic College i London. Kursen kommer att bearbeta många Aqaed frågor och just ämnena “Problem of evil” och “God debate” med möjlighet till live-diskussion och frågor.

 

 

Kursen kommer att hållas av Dr. Isa Jahangir, rättslärd och universitetslärare, samt Sh. Hassan Roushandel, ung rättslärd och hawzaföreläsare. Kursen hålls under fyra tillfällen (lektioner). Föranmälan krävs.

 

 

Deltagarna som närvarar vid alla tillfällen kommer att få ett intyg efter att kursen är avslutad.

 

 

Sista anmälningsdatum är den 15 juli 2020.

 

 

När:

Tillfälle 1: Torsdagen den 16 juli 2020

Tillfälle 2: Torsdagen den 23 juli 2020

Tillfälle 3: Torsdagen den 30 juli 2020

Tillfälle 4: Torsdagen den 6 augusti 2020

 
 
Tid: 19:00-21:00
 

Språk: Engelska 

 

Åldersgräns: 17+

 

 

Anmälningstiden har gått ut

 

 

----

Publicerad: 2020-06-17