Årets Muharramprogram på svenska: Varför överger vi det som är rätt?

 

Nu är det inte mycket kvar till de sorgedagar vi väntat på. Den heliga månaden Muharram som tidigare inneburit långa majalis och moskeér fyllda med svartklädda besökare blir annorlunda i år. Med tanke på den rådande situationen bjuder vi därför in till ett lite annorlunda program. 

 

I år börjar vårt Muharramprogram med onlineföreläsningar och Latmiya fr.o.m den 25/8 t.o.m den 28/8. Dessa föreläsningar samt Latmiya kommer att läggas ut på moskéns Youtubekanal där ni kommer kunna följa föreläsningarna via en spellista.

 

 

Klicka här för att se spellistan på Youyube.

 

 

 

Föreläsare: Broder Hassanain Govani
Tema: "Ashura och integritet – varför överger vi det som är rätt?"
 
 
 
 
Vi avslutar Muharram programmet med ett fysiskt program lördagen den 29/8 på plats på IAC. 
 
Det är max 50 deltagare och föranmälan krävs. Först till kvarn som gäller!
 
Klicka här för att anmäla dig till det fysiska programmet den 29 augusti 2020.
 
Muharramprogram på arabiska och persiska kommer även att hållas online och under tio kvällar. För mer information om arabiska programmet, klicka här. För mer information om persiska programmet, klicka här
 
 

 

Imam Ali Center tar tacksamt emot era donationer för att kunna fortsätta arrangera och utveckla de svenska samt engelska programmen. Ni kan swisha er donation till 1231963024, märk donationen med "SR-bidrag" (svenska-rådet). Pengarna går oavkortat till framtida program på svenska/engelska.
 
 

 


 

 

 

----

Publicerad: 2020-08-18