Centrets fysiska program återupptas

Imam Ali Islamic Center meddelar härmed att centrets fysiska program kommer att återupptas i enlighet med hygienföreskrifter under Coronapandemin.

 

Bild från arkivet

 

 

Från och med torsdagen den 3 juni 2021 kommer centrets veckovisa program att hållas enligt följande:

 

  • Gruppbön kommer att hållas middagstid varje dag i centrets bönesal.
  • Programmet för recitation av Kumail-åkallan och föreläsning kommer att hållas på torsdagar från 19:00 i bönesalen.
  • Den andaktsfulla fredagsbönen kommer att hållas varje vecka.
  • Undervisning i läsning av den Heliga Koranen enligt tajwid kommer att hållas varje vecka på fredagar från 18:00-20:00 i bönesalen.
  • Information om centrets andra program, evenemang och aktiviteter kommer att meddelas separat (hålls med begränsat antal deltagare).

 

Inga föranmälan krävs i förväg för att delta i ovanstående veckovisa program.

 

Dessutom kommer speciella sommaraktiviteter för barn och ungdomar att hållas under sommarsäsongen, vilket det kommer att meddelas om för intresserade via det centrets hemsida och sociala kanaler.

 

Det bör noteras att regeringen tidigare meddelade att vissa begränsningar under Coronapandemin skulle upphävas från och med den 1 juni 2021. Således utökades möjligheten att samlas i offentliga program från 8 till 50 personer inomhus, förutsatt att deltagarna i programmet sitter under hela vistelsen. Detta antal kan öka till 500 personer om programmet hålls utomhus. Regeringen meddelade också att fler begränsningar antagligen kommer att upphävas gradvis i juli och månaderna efter det. För mer information om detta, vänligen besök Folkhälsomyndighetens hemsida.

 

Vänligen observera att centrets fysiska program kommer att hållas i enlighet med hygien- och hälsoföreskrifter under Coronapandemin. Av denna anledning ombeds alla deltagare i de fysiska programmen att samarbeta med arrangörerna i detta avseende, och ifall symtom på sjukdom uppstår är det viktigt att du avstår från att delta i programmen.

 

 

 

 

----

Publicerad: 2021-06-02