Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Aktuellt i centret

Studieresa till den heliga staden Qom för ungdomar

Al-Hadi Ungdomsförening anordnar i samarbete med al- Mustafa Universitet en studieresa till Qom, Iran. Resan, som är öppen för ungdomar i Sverige och övriga Europa, erbjuder bland annat besök vid de heliga platserna, studier i form av dagliga föreläsningar (på engelska), samt andlig utveckling.

Stor tonvikt på att den resande håller sig till samtliga programpunkter samt åtar sig att följa reseledarnas instruktioner.

Profeten (FVMH) sade: ”Det åligger varje muslim att söka kunskap”

 

Under ca en månad kommer ett tiotal svenska muslimer * få möjligheten att besöka den heliga staden Qom i Iran där ett av de främsta islamiska lärosäten finns, den s.k Hawza, för att bedriva studier och seminarier på engelska. På senare tid har detta blivit en populär destination och stor möjlighet för muslimer och konvertiter i väst att studera Islam och fördjupa sig inom den islamiska vetenskapen. Några av de ämnen som behandlas är trons grundsatser (Aqaed), islamisk lag (Ahkam), etik och moral (Akhlaq).

 

I resan ingår även ett flertal kortare resor och utflykter i Iran samt en mycket omtyckt resa till den heliga staden Mashad.

Anmälan för årets studieresa till den heliga staden Qom, har öppnat!

 

Sista anmälningsdatum är: 14 April 2013

 

Eftersom det är väldigt många som söker ber vi dig att precisera dina uppgifter så tydligt som möjligt. Detta underlättar både för oss och ökar din chans att komma med på resan.

 

För mer information kan ni besöka www.al-hadi.se

Related Articles

Back to top button