Aktuellt i centret

Al-Hadi Förening presenterar: Studieprojekt om högskoleprovet

Al-hadi ungdomsförening anordnar för första gången ett studieprojekt ensam i sitt slag. Genom regelbundna veckolektioner vill projektet utveckla deltagarnas verbala och kvantitativa kompetens vilket förhoppningsvis genererar ett toppresultat VT2015. För deltagande krävs först medverkan i informationsmötet.
Informationsmötet Innan vi påbörjar ett årsprojekt vill vi först välkomna intresserade syskon till ett informationsmöte. Vi kommer i huvudsak behandla frågorna: Varför vill Al-hadi anordna detta projekt? Vad krävs för att lyckas!? Vad kommer förväntas av er som deltagare? Vad kan ni förvänta er av projektet?
För att öka er uppfattning om projektet kommer ni även få delta i en lektion. Tanken är att ni lämnar informationsträffen med all nödvändig information och erfarenhet för att besluta huruvida ni vill delta i studiumet eller inte.
Målgrupp Vi välkomnar alla som har motivationen och viljan att delta i detta ambitiösa studieprojekt. Det inkluderar även personer som inte satsar på högskoleprovet men som ändå vill utveckla sig, men var förberedda på ett högt tempo.
Föreläsaren Projektledaren och tillika läraren har en gedigen erfarenhet från högskoleprovet. Brodern har följt hur andra likasinnade satsat på högskoleprovet – erfarit varför en del lyckas, men framförallt varför dem flesta misslyckas. Han har själv fördubblat sitt resultat (0.8 till 1.65). Nu vill brodern dela med sig denna erfarenhet till sina syskon och har därför tagit initiativet till projektet.
Systrar Systrarna är välkomna till informationsmötet men veckolektionerna på kvällen är endast för bröderna, systrarna kommer istället få matrialet elektroniskt skickat.
Anmälan & Frågor För att anmäla sig till informationmötet vänligen klicka här. För frågor eller funderingar kontakta projektledaren, Hassanein Fadhel på hogskoleprovet@al-hadi.se
Anmälan skickas senast fredagen den 6 juni. Vi uppskattar er anmälan så fort ni är säkra på er närvaro.

Related Articles

Back to top button