Koranläsning och åkallan iftitah under hela månaden Ramadan

I samband med ankomsten av den heliga månaden Ramadan och Koranens vår, anordnar Imam Ali Islamic Center, koranläsning och recitation av åkallan Iftitah via nätet, online, varje dag under hela månaden Ramadan. En juze (del) av den heliga Koranen kommer att läsas varje dag.

 

 

 

 

Programmet börjar klockan 19:00 och slutar cirka klockan 20:30.

 

 

Enligt nuvarande hijri-kalendern ska den 14 april 2021 motsvara den första dag av den heliga månaden Ramadan i år. Centret kommer senare och efter måneskådning, informera om exakt datum för första dagen av månaden Ramadan.

 

.

Klicka här - när det är dags - för att se och delta online i programmet. 

 

 

Programmet sänds direkt via Zoom. För att kunna delta i programmet krävs att man laddar ner Zoom första gången. Klicka på programmets länk ovan för att ladda ner Zoom på din enhet.

 

 

Du kan aktivera eller avaktivera din kamera när du deltar i programmet via Zoom.

 

 

Programmet kommer även sändas direkt via centrets Facebook-sida. En länk kommer varje kväll att publiceras på facebook strax innan kl. 19:00. Klicka på länken och se programmet direkt.

 

 

Det kommer även att hållas fyra live-föreläsningar av broder Hassanain Govani på lördagar under den heliga måanden Ramadan. Mer information om dessa föreläsningar ska publiceras senare.
 
 
 
Bild från arkiv / koranläsning under månaden Ramadan 2018
 
 
På grund av spridningen av det nya Coronaviruset i flera länder och i Sverige, har program och ceremonier med fysisk närvaro blivit inställda eller begränsade till max åtta deltagare. Centret sänder istället sina program online via nätet. 
 
 
 
Klicka här för att läsa centrets rekommendationer gällande den välsignade månaden Ramadan under utbrottet av Coronaviruset
 
 
 
 
 
 
 
 
 
----
Publicerad: 2021-04-07