Halal kött

För att ni älskade muslimer ska få lära känna de företag som tillhandahåller halalkött inom partihandeln, har vi nämnt några av dessa företag med deras namn och uppgifter på denna sida. Var vänliga och observera att Imam Ali Center inte tar något som helst ansvar gällande de tjänster som de nedanstående företagen förser muslimerna med. Dessa företag har endast presenterats med hjälp av den information som deras ansvariga har försett oss med.
 
Till övriga företag som tillhandahåller halalkött och som vill presentera sig själva för muslimer bosatta i Sverige och Skandinavien, ber vi er att skicka erat namn och fullständiga uppgifter till vår emailinfo@imamalicenter.se.
 
Viktigt att nämna är att vi för närvarande inte på ett direkt sätt presenterar restauranger och butiker som tillhandahåller halalkött. De företag som presenterats avser endast partihandel.
 
 
 

Qibbla Halal Kött AB

 
Grundades:  År  1995
 
Företagets VD: Nemir Zatali
 
Försäljningschef: Faroq Zatali
 
Telefon: 0855668080
 
 
 
 
 
 
 

Al Aqsa halal kött

 
VD: Ibrahim Noumeiri
 
Tel. +46 707 533 156
 
Hemsida: www.alaqsa.se
 
E-post:
 
Adress (kontoret):
Nygatan 32
252 28 Helsingborg
 
 

Sedir Food AB

 
Vårt företag Sedir Food AB, grundades som handelsbolag år 2003. Sedan år 2019 erbjuder vi halal kött till våra kunder. Allt kött som erbjuds av oss är 100 procent halal kött. Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar.
 
 
Mejladress: info@sedirfood.se
 
VD: Adel Janjon
 
Mobilnummer: 076 076 0979
 
Adress till kontoret: Radiovägen 36, 135 48 Tyresö