Aktuellt i centret

Sommarläger 2023 + Anmälan (uppdaterad med ny åldersgräns)

Solen och värmen är äntligen här och då är det dags att släppa platserna till årets mest eftertraktade event, Imam Ali Centers årliga sommarläger!

Tre fullspäckade nätter med utomhusaktiviteter, föreläsningar, workshops och tävlingar. Vi kommer att bl.a paddla kanot, tävla i 3-kamp, bada i sjön och en massa andra aktiviteter! Det blir fina lägerandakter, gemensam bön, diskussioner runt lägerelden, föreläsningar och en möjlighet för er att umgås, tala och lära er från våra föreläsare och lärda. Ett roligt, andligt läger för alla!

I år har vi lägret på ett otroligt vackert lägerområde i Lerum, Västra Götaland, knappt 30min från Göteborg. Systrar och bröder i åldrarna 16-30 är välkomna att boka!

VÄNLIGEN LÄS NOGGRANT IGENOM INFORMATIONEN NEDAN:

När: 19 – 22 juni 2023

Avresa: Måndag den 19:e juni – Check in kl.16:00

Hemresa: Torsdag den 22:a juni – Check out kl.10:00

Pris: 2000 kr/person. Vill man boka en bussplats (tur&retur) blir det ett tillägg av 380 kr/pers.

I priset (2000kr) ingår mat, logi, flertalet aktiviteter, föreläsningar & workshops för dessa 3 nätter.

Åldersgräns: 15–40 år.

 

Boende

Under de tre nätterna sker övernattningen i något av lägrets hus. Systrarna kommer bo i ett av husen och bröderna kommer att bo i ett separat hus. Vi har 42 sängplatser för systrarna i år, och 30 sängplatser för bröderna.

I lägerplatsen finns en stor gemensam föreläsningssal & matsal. Föreläsningar & bön kommer inshaAllah kunna hållas utomhus om vädret tillåter.

 

Transport

Ni har valmöjligheten att antingen åka till lägret med egen transport eller åka med moskéns buss mot en tilläggsavgift på 380kr (tur&retur biljett). Ni väljer transportalternativ i samband med bokningen.

För er som bor i andra städer har ni möjlighet att ta er till lägret direkt på egen hand eller om ni önskar åka från Stockholm finns det möjlighet till övernattning i moskén natten innan avresa. Vänligen mejla moskén i god tid om ni tänkt övernatta i moskén den 18/6.

 

Bokning

Bokningen är öppen t.o.m. 11 juni 2023.

Begränsat antal platser! FÖRST TILL KVARN GÄLLER!

OBS! Bokningen är bindande. Det är en icke-återbetalningsbar bokning vilket innebär att den kan avbokas men återbetalas inte. Endast bussbiljetten är återbetalningsbar om avbokning sker senast den 12/6. Betalningen sker i samband med bokningen och ni får bokningsbekräftelsen per mejl.

 

Mat

Gemensam frukost, lunch och middag kommer att serveras i den stora matsalen. I bokningsformuläret kan du ange om du har allergier eller har särskild kost.

 

Schema

Ett detaljerat schema skickas ut till alla anmälda efter sista anmälningsdag.

 

OBS!

Vi reserverar oss rätten att avboka anmälningar vid särskilda skäl. Händer detta kommer vi att informera den anmälde och han eller hon kommer återbetalas den totala summan.

 

Anmälan är stängd

Related Articles

Back to top button