Begravningstjänster för muslimer i Sverige

För att ni älskade muslimer ska få lära känna företag som tillhandahåller begravningstjänster (enligt den heliga religionen islams metod), har vi nämnt några av dessa företag med deras namn och uppgifter på denna sida. Var vänliga och observera att Imam Ali Center inte tar något som helst ansvar gällande de tjänster som de nedanstående företagen förser muslimerna med. Dessa företag har endast presenterats med hjälp av den information som deras ansvariga har försett oss med.
 
Till övriga begravningsföretag som vill presentera sig själva för muslimer bosatta i Sverige och Skandinavien, ber vi er att skicka erat namn och fullständiga uppgifter till vår email info@imamalicenter.se så att vi kan publicera informationen på sidan efter att de ansvariga för hemsidan godkänt uppgifterna.
 
 

Begravningsföretaget Fadak

 
Vi tillhandahåller samtliga begravningstjänster i alla Sveriges städer och transporterar kroppar från Sverige till andra länder och vice versa, med hänsyn till den heliga religionen islam. Möjlighet finns till samtal och hjälp till bistånd från svenska organisationer (i bidragsberättigande fall) 
 
Företagets ledare: Jafar Hasan
 
Org.nr: 7907138031
 
Telefon: 0704545431
 
Adress: Mjölbyplan 34,   163 71  Spånga
 
 
 
 

Nukic begravningsbyrå  

 
Vi är en familjeägd begravningsbyrå med över 10 års erfarenhet av begravningsverksamhet. Nukic Begravningsbyrå erbjuder er helhetslösningar såväl inrikes som utrikes. Vi står för all kontakt med myndigheter samt erbjuder er även att vi transporterar till hemlandet med våra egna bilar. När ni vänder er till oss kan ni hänt er ett proffesionellt och respektfullt bemötande. 
 
På vår hemsida kan ni hitta mer info samt kontakt uppgifter. 
 
Nu kan ni även följa oss på Facebook "Nukic begravningsbyrå"
 
Org.nr: 801020-0726
 
Telefon: Jamileh: 073- 56 84 648  , Esmin: 073- 97 24 352
 
Adress: Havsörnsgatan 61, 556 10 Jönköping