Begravningstjänster för muslimer i Sverige

För att ni älskade muslimer ska få lära känna företag som tillhandahåller begravningstjänster (enligt den heliga religionen islams metod), har vi nämnt några av dessa företag med deras namn och uppgifter på denna sida. Var vänliga och observera att Imam Ali Center inte tar något som helst ansvar gällande de tjänster som de nedanstående företagen förser muslimerna med. Dessa företag har endast presenterats med hjälp av den information som deras ansvariga har försett oss med.
 
Till övriga begravningsföretag som vill presentera sig själva för muslimer bosatta i Sverige och Skandinavien, ber vi er att skicka erat namn och fullständiga uppgifter till vår email info@imamalicenter.se så att vi kan publicera informationen på sidan efter att de ansvariga för hemsidan godkänt uppgifterna.
 
 

Begravningsbyrån Blue heaven AB

 
Vi tillhandahåller samtliga begravningstjänster i alla Sveriges städer och transporterar kroppar från Sverige till andra länder och vice versa, med hänsyn till den heliga religionen islam. Möjlighet finns till samtal och hjälp till bistånd från svenska organisationer (i bidragsberättigande fall) 
 
VD: Jafar Karimpour
 
Org.nr: 7907138031
 
Telefon: 0704545431 , 08 - 400 200 66
 
Adress: Kaskögatan 8, 164 76 Kista  
 
Hemsida: www.heaven.blue
 
 
 
 

Nukic begravningsbyrå  

 
Vi är en familjeägd begravningsbyrå med över 10 års erfarenhet av begravningsverksamhet. Nukic Begravningsbyrå erbjuder er helhetslösningar såväl inrikes som utrikes. Vi står för all kontakt med myndigheter samt erbjuder er även att vi transporterar till hemlandet med våra egna bilar. När ni vänder er till oss kan ni hänt er ett proffesionellt och respektfullt bemötande. 
 
På vår hemsida kan ni hitta mer info samt kontakt uppgifter. 
 
Nu kan ni även följa oss på Facebook "Nukic begravningsbyrå"
 
Org.nr: 801020-0726
 
Telefon: Jamileh: 073- 56 84 648  , Esmin: 073- 97 24 352
 
Adress: Havsörnsgatan 61, 556 10 Jönköping
 
 
 

 

MY-Gravstenfirma

 
Företaget åtar sig de uppdrag som normalt återfinns inom branschen såsom montering, rengöring, besiktning och säkring av gravstenar. Komplettering av text, förgyllning med nytt bladguld, ommålning av dekorer eller symboler gör vi på plats. Då uppdraget avser tillverkning av ny gravsten tar vi tillvara kundens egna idéer om det inte finns några idéer kan vi komma med förslag med anpassning till deras önskemål om kostnader. Vi arbetar bara med svenska stenar eftersom Sverige har ett unikt klimat så innebär det ofta att stenar från andra del av världen inte passar. Kontakta gärna oss så berättar vi mer.
 
Företags namn: MY-Gravstenfirma
 
Hemsida:  www.mygravsten.se
 
 
Organisationsnummer: 901128-7936
 
Kontakt person: Yasin Fayazi
 
Adress Birgittavägen 7, Järfälla
 
Telefon: 076 75 75 750
 
 
 

Peaceyard gravstenar

 
Företaget erbjuder personligare modeller och med fullfärgsgrafik direkt på stenen och har idag många muslimska kunder.. I länken här finns exemplar på stenar vi har gjort: https://peaceyard.com/sv/monterade-stenar
 
Inom kort kommer vi även att lansera en sida som heter muslimskagravstenar.se där bara modeller och motiv som passar religionen presenteras.
 
Företags namn: Peaceyard Vitastenar AB
 
Hemsida:  www.peaceyard.com , www.muslimskagravstenar.se
 
 
Organisationsnummer: 556916-0046
 
Adress Gårdsvägen 4, 169 70 Solna
 
Telefon: +46 10-551 62 20