Online: Koranläsning och åkallan iftitah under hela månaden Ramadan

I samband med ankomsten av den heliga månaden Ramadan, anordnar Imam Ali Islamic Center, koranläsning och recitation av åkallan Iftitah via nätet, online, varje dag under hela månaden Ramadan. En juze (del) av heliga Koranen kommer att läsas varje dag.

 

 

 

 

Programmet börjar klockan 19:00 och slutar cirka klockan 20:30.

 

Enligt tidigare meddelande från centret, lördagen den 25 april 2020 motsvarar första dagen av den heliga månaden Ramadan i år.

 

Klicka här för att se och lyssna på programmet när det är dags. 

 

Programmet sänds direkt via Zoom. För att kunna delta i programmet via Zoom krävs att man laddar ner det första gången. Klicka på programmets länk ovan för att ladda ner Zoom på din enhet.

 

 

Du kan aktivera eller avaktivera din kamera när du deltar via i programmet via Zoom.

 

 

Programmet kommer även sändas direkt via centrets Facebook-sida. En länk kommer varje kväll att publiceras på facebook strax innan kl. 19:00. Klicka på länken och se programmet direkt.

 

 

 
 
 
Bild från arkiv / koranläsning under månaden Ramadan 2018
 
 
På grund av spridningen av det nya Coronaviruset i flera länder och i Sverige, har alla program och ceremonier med fysisk närvaro blivit inställda i församlingen. Centret kommer istället sända sina program online via nätet. 
 
 
Klicka här för att läsa centrets rekommendationer gällande den välsignade månaden Ramadan under utbrottet av Coronaviruset
 
 
 
 
 
----
Publicerad: 2020-04-24