Den årliga Ledaren Husseins (fvmh) sorgetåg hålls i centrala Stockholm

I samband med Imam Hussein (frid vare med honom) minnesceremoni, välkommnar Stockholms Husayniya och shiamuslimska föreningar, er till deltagan i den årliga Ledaren Husseins (fvmh) sorgetåg (Ashuramanifestation) i centrala Stockholm
 
 
Manifestationen hålls lördagen den 7 september 2019 i Stockholm. Samlingen sker vid Norra Bantorget kl. 14:30. Därefter börjar marschen gå mot Sergels torg kl. 15:00. Programmet beräknas avslutas cirka kl. 16:30.
 
 
 
Ledaren Hussein (fvmh) manifestation - 2015 (Arkiv)
 
 
Manifestationen hålls i mål om att kunna introducera och presentera idealen bakom tragedin i den heliga staden Karbala och Imam Hussains (fvmh) budskap, till det Svenska samhället. 
 
 
I enlighet med noteringar och förklaringar som nämnts i detta sammanhang kommer årets paroll och slagord ägnas åt det främsta målet av Imam Hussains (fvmh) uppror, vilket är fred, rättvisa och frihet från mörker och lidande.
 
 
Det kommer även hållas Muharramprogram på svenska från och med den 5 september till och med den 9 september i Imam Ali Islamic Center i Järfälla. Klicka här för att läsa mer om detta program.
 
 
 
 
 
----
Publicerad: 2019-09-03