Arbainprogram på engelska med fysisk närvaro + Anmälan

Ya Hussain, ropade Jabir när han föll vid din grav 

Varför svarar inte den älskade älskarens tal?

 

Hur svarar ett huvud som spetsats på ett svärd

Som till Sham med Zaynab gick denna färd?

 

Nu återvänder vi till dig denna Arbaeen

Inte bara till en grav men till ett paradis

 

 

 

 

Nu närmar vi oss Arbain, den 40:e dagen efter de tragiska händelserna vid Karbala. I samband med denna heliga dag har Imam Ali Islamic Center (IAC) anordnat ett 2-dagars program på plats på IAC:

 

 

Dag 1: Fredagen den 9 oktober

Dag 2: Lördagen den 10 oktober

Tid: Klockan 18.30-20.00

 

 

Vi gästas av Dr. Isa Jahangir, gästföreläsare från London som kommer att hålla i programmet på engelska. Vi bjuder på mat och lättare tilltugg och programmet rekommenderas för deltagare i åldrarna 14+
 

 

Det är max 50 deltagare och föranmälan krävs. Först till kvarn gäller! 
 

 

Anmälan sker via länk till ett formulär som infogas nedan. Anmäl dig specifikt till det/de datum du vill delta. Uppge ditt namn och visa upp bekräftelsemejlet vid ingång till lokalen. Programmet hålls i bönesalen (musalla).

 

I enlighet med folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer uppmanar vi till att hålla avstånd och avstå från att hälsa på varandra via fysisk kontakt. Vänligen observera att det vid minsta lillla sjukdomssymptom är viktigt att ni stannar hemma och ser då till att oavsett orsak till förhindret lämna återbud snarast. På så sätt kan någon annan få er plats och kunna delta i programmet. Vi rekommenderar att ni håller god handhygien och ser till att tvätta era händer nogrannt och ofta. Jag hoppas ni kan ha överseende och respektera att vi inte kan ha fler än 50 anmälda och att vi inte har någon möjlighet att släppa in oanmälda.
 

ALLA BÖR ANMÄLA SIG OAVSETT ÅLDER, BARN OCH SPÄDBARN INKLUDERADE. Dock rekommenderar vi programmet för åldrarna 14+. Varm välkomna.

 

 

 

Klicka här för att anmäla dig till fredagen den 9 oktober

 

 

Klicka här för att anmäla dig till lördagen den 10 oktober

 
 
 
 
 

Imam Ali Islamic Center tar tacksamt emot era donationer för att kunna fortsätta arrangera och utveckla de svenska samt engelska programmen. Ni kan swisha er donation till 1231963024, märk donationen med "SR-bidrag" (svenska-rådet). Pengarna går oavkortat till framtida program på svenska/engelska.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----

Publicerad: 2020-10-01